R​ing og få et tilbud i dag
CM EjendomsserviceTelefon: 26 15 71 81

​Algebehandling til dit hus og have

Med en algebehandling fra CM Ejendomsservice forebygger du dit hus og have mod alger og mos. Det gælder blandt andet tage, flisebelægninger og facader, som kan få en længere levetid, hvis de får en behandling mod alger. Med en algebehandling giver vi dine belægningsoverflader algerens, så de ikke gror til i alger, og går i stykker.

Hos CM Ejendomsservice i Stouby, som ligger mellem Vejle og Horsens, tilbyder vi hjælp til bekæmpelse mod alger, altid til gode priser og altid af den højeste kvalitet.

Vi overholder altid aftalerne, med vores kunder, da vi kun sådan, kan udbrede vores gode service med algebehandling og algerens.

Algerens af de fleste overflader

Hos CM Ejendomsservice har vi forskellige services inden for algebehandling, som vi tilbyder husejere, der er plaget af alger.

Alger og mos ødelægger overfladen på din flisebelægning, da rødderne gror ned i små revner, og på den måde trækker vand ned. Hos CM Service kan vi blandt andet tilbyde:

  • Algebehandling af tage, fliser, facader, terrasser og indkørsler
  • Algerens af grimme og mostilgroede steder
  • Kun behandling med miljøvenlige og godkendte midler


Vores algerens giver dig en algefri overflade, og derved en længere holdbarhed på dine overflader og facader. Derimod vil vores algebehandling modvirke tilgangen af nye alger.

Kontakt os i dag for et tilbud på algebehandling

Hvis du har en algefyldt indkørsel, eller din husfacade er plaget af alger, så kan vi hos CM Ejendomsservice hjælpe med algerens.

Du er velkommen, til at kontakte os på telefon 26 15 71 81, og høre mere om algebehandling. Vi giver dig gerne et tilbud, så du har mulighed for at vælge den bedste løsning til din facade.

Bliv ringet op

Vi holder hvad vi lover

Det er vigtigt for os, at der altid er
kvalitet over vores arbejde.

Vi lover kvalitet til tiden

Det er et must at når man har aftalt en tid
så skal den naturligvis overholdes.

Vi ved hvad vi taler om

Vi har eksisteret siden 1997 og er
altid opdateret på nye teknikker.

Vi har en bred erfaring

Vi har igennem tiden samlet så meget
erfaring, så vi altid kan hjælpe dig.

bubble