R​ing og få et tilbud i dag
CM EjendomsserviceTelefon: 26 15 71 81

Vi udfører hjælp til hus og have til gode priser - vi lover kvalitet til tiden!

Velkommen til cm ejendomsservice - din leverandør af total-service. Jeg har siden 1997 drevet mit eget landbrug.

Og det er noget, der giver erfaring i hænderne. Bred erfaring. Jeg har stået for alt vedligehold selv, og jeg tør dermed godt påstå, at mine hænder - de er skruet helt rigtigt på. Her er kun 2 tommelfingre.

Og hvad laver jeg?

Jeg er vinduespudser, maler, håndværker, fliselægger, snerydder, græsslåer, hækkeklipper - kort sagt, jeg tager mig af alt udendørs vedligehold.

Siden jeg for et år siden valgte at starte cm ejendomsservice op, har jeg arbejdet med stort set alt inden for total-service til virksomheder. Nu tænker du måske “Og hvad dækker total-service så over?” Tjaa, som ordet siger, dækker det over stort set alt, du kan komme i tanker om.​ ​

Betragt mig som din helt egen alt-mulig-mand, handy-mand, vicevært, pedel - kært job har mange navne. Fordelen ved, at jeg kan tage mig af alle dine udendørs behov er, at du nu ikke længere skal kontakte og indhente tilbud fra flere forskellige virksomheder, efterhånden som behovene opstår.

Skal vinduerne pudses? Ring til Claus. Skal hækken klippes? Ring til Claus. Er en flise i indkørslen knækket? Ja, du gættede det - ring til Claus. Det er både nemt, fornuftigt og økonomisk. Er du blevet nysgerrig efter at høre, om jeg kan løse netop dit problem? Ring til mig på telefon 26 15 71 81, så skal jeg give et tilbud.

Jeg holder, hvad jeg lover

Er du nogensinde blevet brændt af af en håndværker? Jeg ved, hvor frustrerende, det er at vente forgæves. Derfor er mit motto “Jeg lover kvalitet til tiden!” Har du en aftale med mig, dukker jeg op på det aftalte sted til det aftalte tidspunkt.

Vi holder hvad vi lover

Det er vigtigt for os, at der altid er
kvalitet over vores arbejde.

Vi lover kvalitet til tiden

Det er et must at når man har aftalt en tid
så skal den naturligvis overholdes.

Vi ved hvad vi taler om

Vi har eksisteret siden 1997 og er
altid opdateret på nye teknikker.

Vi har en bred erfaring

Vi har igennem tiden samlet så meget
erfaring, så vi altid kan hjælpe dig.

bubble