R​ing og få et tilbud i dag
CM EjendomsserviceTelefon: 26 15 71 81

Algebehandling med algefjerner til fliser

Hos CM Ejendomsservice er vi specialister i udendørsarbejde. Med vores algerens bliver dine fliser beskyttet mod algeangreb, og de holder sig pæne over længere tid. Det er altså både en investering i dine flisers udseende, men også i deres holdbarhed.

Når vi fjerner alger fra dine fliser, eksempelvis i din indkørsel eller på terrassen, så bruger vi altid de rigtige hjælpemidler og algefjerner.

Jeg har drevet eget landbrug siden 1997, og har derfor stor erfaring på vedligeholdelse af udendørs inventar og arealer. Da jeg har stået for alt vedligeholdelse af landbruget selv, ved jeg, hvordan man får de mest holdbare og vedvarende løsninger.​

Algefjerner af fliser med algerens

Når vi algefjerner fliser, giver vi samtidig en algebehandling af fliserne med algerens, som skal holde dem væk over tid. Vores løsning med algefjerner på fliser er en billig og ganske effektiv løsning mod alger på blandt andet:

  • Tage
  • Flisebelægninger
  • Facader

Med vores algerens og algebehandling af fliser, behandler vi overfladerne mod algeangreb. Vi bruger altid miljøvenlige og godkendte midler til behandling.

Sådan får du en miljøvenlig løsning mod dit algeproblem, og det er samtidigt effektivt. Det betyder, at algerne ikke kommer tilbage over natten, men bliver holdt på afstand over længere tid.

Kontakt os i dag og hør om vores algebehandling af fliser

Vi arbejder lokalt i Stouby, Vejle og Horsens, og vi giver gerne et tilbud på, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi udfører stort set alt i udendørs arbejde, og vores algerens af fliser er noget, der holder!

Kontakt os idag på telefon 26 15 71 81 og hør, hvad vi kan gøre for dig og din have, terrasse, indkørsel, fliser, facade eller andre udendørsarealer.

Bliv ringet op

Vi holder hvad vi lover

Det er vigtigt for os, at der altid er
kvalitet over vores arbejde.

Vi lover kvalitet til tiden

Det er et must at når man har aftalt en tid
så skal den naturligvis overholdes.

Vi ved hvad vi taler om

Vi har eksisteret siden 1997 og er
altid opdateret på nye teknikker.

Vi har en bred erfaring

Vi har igennem tiden samlet så meget
erfaring, så vi altid kan hjælpe dig.

bubble