R​ing og få et tilbud i dag
CM EjendomsserviceTelefon: 26 15 71 81

​Algebehandling af tag? – Vi hjælper​ gerne

CM Ejendomsservice er et enmandsfirma i Stouby, som kan hjælpe både private, erhverv og det offentlige med vedligeholdelse af udendørsarealer.

Ejeren af CM Ejendomsservice hedder Claus, og har siden 1997 drevet eget landbrug. Claus ved hvordan vedligeholdelse skal klares, og er ikke bleg for at tage fat på opgaven.

Med vores algefjerner og algebehandling af tag er du sikret en bedre og længere levetid. Vores behandling og fjernelse af alger er altid med de rigtige metoder, så du får den bedste levetid på dit tag.

Med CM Ejendomsservice får du en altmuligmand, som både kan vedligeholde tag, facade og flisebelægning og algebehandling, men også klare vinduespolering og hækklipning.

Algefjerner til tag ved Horsens og Vejle

Når du arrangerer en aftale med os om, at fjerne og behandle dit tag mod alger, så får du altid den bedste service, og den højeste kvalitet af algefjerner til tag, på markedet.

Når vi algebehandler dit tag, bruger vi altid miljøvenlige produkter, som er godkendte som midler mod alger. Sådan giver vi vores kunder den rigtige og bedste behandling.

Kontakt os i dag for algebehandling af tag

Så er dit tag plaget af alger, eller er din indkørsel ramt af for mange grønne alger, som ødelægger flisebelægningen, så kontakt CM Ejendomsservice i i dag og få et tilbud på algebehandling. Alt du skal gøre, er at ringe til os på telefon 26 15 71 81, så laver vi en aftale.​

Bliv ringet op

Vi holder hvad vi lover

Det er vigtigt for os, at der altid er
kvalitet over vores arbejde.

Vi lover kvalitet til tiden

Det er et must at når man har aftalt en tid
så skal den naturligvis overholdes.

Vi ved hvad vi taler om

Vi har eksisteret siden 1997 og er
altid opdateret på nye teknikker.

Vi har en bred erfaring

Vi har igennem tiden samlet så meget
erfaring, så vi altid kan hjælpe dig.

bubble