R​ing og få et tilbud i dag
CM EjendomsserviceTelefon: 26 15 71 81

​Facaderens til dit hus eller erhverv

Trænger dit hus til en kærlig hånd udvendigt, og er din facade blevet trist med årene, så kan CM Ejendomsservice hjælpe dig med en professionel facaderens. Vi ordner din facade, så den bliver så god, som ny, igen. Vores enmandsfirma består af Claus, som er tidligere landmand. Han har hænderne skruet ordenligt på, og kan derfor give din facade en såkaldt facaderens.

Vores motto er ”kvalitet til tiden”, og vi er altid bevidste om, hvad vi lover vores kunder. De skal have den bedste behandling, af den bedste kvalitet og selvfølgelig altid, til aftalt tid. Her er facaderens ingen undtagelse. Vi kan desuden polere vinduer og fjerne alger, hvis kunden ønsker det.

Vi udfører facaderens til tiden

Vores facaderens er altid med de rigtige metoder. Det betyder at vi bruger miljøvenlige produkter, som altid er kvalitetsgodkendte. Vores kunders ønsker er altid i højsædet, og derfor arbejder vi også lokalt.

Vi udfører facaderens i området omkring Stouby, Vejle og Horsens. Kun sådan kan vi holde den høje standard over for vores kunder.

Hvis dit hus er af ældre dato, eller blot trænger til en ekstra behandling udvendigt, så kan CM Ejendomsservice hjælpe dig med en facaderens. Vi ordner facaden, men også polering af vinduer, solceller, terrassevask eller andet udendørsarbejde kan klares

Kontakt os i dag

Vi giver gerne et tilbud til dig, så du kan få den bedste service. Vores enmandsfirma kan klare en udvendig total-service, hjemme hos dig.

Så behøver du ikke få flere virksomheder, håndværkere og haveservice folk, for at få det samme, som hos os. Du skal blot kontakte os på telefon 26 15 71 81 for at høre mere om facaderens eller en af vores andre kompetencer.

Bliv ringet op

Vi holder hvad vi lover

Det er vigtigt for os, at der altid er
kvalitet over vores arbejde.

Vi lover kvalitet til tiden

Det er et must at når man har aftalt en tid
så skal den naturligvis overholdes.

Vi ved hvad vi taler om

Vi har eksisteret siden 1997 og er
altid opdateret på nye teknikker.

Vi har en bred erfaring

Vi har igennem tiden samlet så meget
erfaring, så vi altid kan hjælpe dig.

bubble