R​ing og få et tilbud i dag
CM EjendomsserviceTelefon: 26 15 71 81

​Terrassevask med holdning

CM Ejendomsservice er din leverandør af total-service. Vores firma er opstået med kvaliteten og servicen i orden. Terrassevask hos os er derfor altid som lovet, og altid når kunden ønsker det udført.

Vores motto er ”Kvalitet til tiden”, og det er et motto, vi ønsker at overholde. Når man selv har oplevet forsinkelse på byggeprojekter, og kun venter på leverandøren, så bliver man som kunde frustreret. Sådan er vores firma ikke. Vi tilbyder alt i udendørs vedligeholdelse og terrassevask, og med en tidligere landmand ved roret, så er hænderne skruet rigtigt på.

Vi tilbyder terrassevask af høj kvalitet

Vores kunder er forskellige. De kommer både fra Stouby, Vejle og Horsens. Lige meget hvor i byerne du bor, så kommer vi til tiden, og hjælper med det, som er aftalt på forhånd. Så når vi aftaler, at din terrasse skal vaskes og vedligeholdes med godkendte og miljøvenlige midler, ordner vi din terrassevask professionelt.

Med terrassevask fra CM Ejendomsservice behøver du faktisk ikke hente flere virksomheder ind, for at ordne dine udendørsarealer.

Hvis du ønsker det, kan vi samtidigt polere vinduer, klippe hæk, og slå græs. Du får altså en altmuligmand, som har hænderne skruet rigtigt på.

Kontakt os i dag

Hvis du mangler en ordentlig terrassevask, så fås den her. CM Ejendomsservice kan altid tilbyde en ordentlig service af høj kvalitet, til tiden, og altid til den rigtige pris.

Ring til os i dag på telefon 26 15 71 81, og få et tilbud på terrassevask, og hør hvad vi kan gøre for dig og dit hjem.​

Bliv ringet op

Vi holder hvad vi lover

Det er vigtigt for os, at der altid er
kvalitet over vores arbejde.

Vi lover kvalitet til tiden

Det er et must at når man har aftalt en tid
så skal den naturligvis overholdes.

Vi ved hvad vi taler om

Vi har eksisteret siden 1997 og er
altid opdateret på nye teknikker.

Vi har en bred erfaring

Vi har igennem tiden samlet så meget
erfaring, så vi altid kan hjælpe dig.

bubble